Reviews

Graag horen wij van jouw wat je van onze diensten en producten vindt.

Reactie plaatsen

Reacties

Samira
een maand geleden

Na heel lang twijfelen heb ik eindelijk de stap genomen, dit is mijn 2e maand dat ik les krijg van Thais, en heb geen moment spijt gekregen!!!
Ze weet wat ze doet en geeft echt les op maat, als je net begint doet ze rustig aan, ook houd ze rekening met evt blessures etc

Persoonlijk vind ik haar en haar lessen top!!!

Twijfel niet langer en kom het zelf ervaren 😉

Fatima
een maand geleden

Ik ben zo ontzettend tevreden met de E-Book voor gezond afvallen! Ik heb zoveel verschillende dingen uitgeprobeerd om af te vallen, maar elke keer viel ik weer terug naar mijn oude patronen.

Door jouw E-Book begrijp ik mezelf zoveel beter en heb ik zoveel meer geleerd. Ik merk dat mijn mindset dankzij je E-Book ook sterker is geworden, leef nu gezonder, voel me fitter en ben 8kg afgevallen in 6 weken.

Ik adviseer dit echt aan iedereen die wilt afvallen, maar ook echt gezonder en beter wilt leven. Allahuma Barak voor al je hulp. Ook nam je de tijd om mijn vragen te beantwoorden en mij goed op weg te helpen. Hartstikke bedankt!

Fadoua
een maand geleden

Kom op !! Je bent een sterke mommy! Wat een energie krijg ik van Thais. Na een hele lange tijd van uitstel heb ik toch de knoop doorgehakt om 3x per week vanuit Den Haag richt Amsterdam te rijden naar deze topper om pt bij haar te volgen! Ik had 0,0 energie. Ik ben nu ongeveer 2 maanden bezig en merk zeker verschil in me conditie en lichaam. Ik voel me lichamelijk sterker worden. Heb meer kracht en meer uithoudingsvermogen. Elke les kan ik steeds meer. Voor de dames die twijfelen ....aub niet doen. Zonde van je tijd! Ik ben mommy van 5 Kids en ik gebruik geen smoesjes meer. Alles kan als je het echt wil! Ik wordt zeer gemotiveerd om gezond te eten en te blijven bewegen. Je houding wordt ook heel streng naar gekeken! Wegen en meten doet Thais ook om de paar weken zodat je je resultaten kan volgen.

Ik heb nog een lange weg te gaan! Dit ga ik doen! Ik weet dat ik dit kan! Thais is mijn beste support hierin. Deze week begin ik de trainingen bij de nieuwe locatie. Erg veel zin. Ik raad Thais iedereen aan.

Liefs,
Fadoua

Asma
een maand geleden

Waar zal ik eens beginnen, ik volg Thais al sinds dag 1 alleen steeds maar uitstellen vanuit mijn kant om mij ervoor op de tegeven. Ik heb een pakket genomen van 3x per week trainen. Vanaf dag 1 dat ik train bij Thais heb ik gelijk verschil gemerkt ik mijn conditie en kracht. Mijn conditie is er zo op vooruit gegaan. Thais is echt een top trainster die je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je de oefening wel op de juiste manier uitvoert. Ik ben oprecht blij en tevreden dat ik bij haar train. Echt een dikke aanrader.

Liefs,
Asma

Nassira Errachidi
6 maanden geleden

As salaam oe3alaikom lieve dame, ik heb gisteren je Ramadan ebook besteld en wauw!! Allahoemma barak! Een schat aan informatie, super duidelijk en overzichtelijk. Ik ga je ebook zeker als leidraad gebruiken in shaa Allah. Moge Allah swt je belonen voor alle moeite en tijd die je erin hebt gestoken! BarakAllahoefieki!

Asmae
9 maanden geleden

Na gezondheidsproblemen was ik genoodzaakt het roer om te gooien, ik begon Thais via snap te volgen en haar persoonlijkheid sprak mij gelijk aan. Zonder te lang twijfelen, contact gezocht en een proefles genomen in september 2020. Dit was serieus mijn beste beslissing geweest, wat een leuk persoon en wat een goede personal trainer! Sindsdien nog steeds aan het trainen met Thais en de resultaten zijn echt geweldig! De begeleiding, de motiverende gesprekken blijven mij pushen en ik heb mij nog nooit zo lekker in mijn vel gevoeld! Ik ben afgevallen, en heel wat centimeters kwijt! Voor iedereen die op zoek is, train bij Powerful mind and Body je zal geen spijt krijgen absoluut een aanrader!

Ilham
10 maanden geleden

Ik train nu inmiddels twee maanden, met mijn geweldige personal trainster Thais. AND I LOVE IT! Ik ben een traject ingegaan (afvallen) , ik heb dit bewust heel random op een maandag avond besloten.. gebeld voor een afspraak.. kon meteen langs komen, hier en daar gesproken en de volgende dag kon ik meteen aan de slag.

Na een maand vol op getraind te hebben, ben ik sneller dan verwacht resultaten gaan zien! Super blij mee natuurlijk. Verder is de coaching die ik kreeg van Thais ook enorm belangrijk, vooral mentaal krijg ik een enorme boost van haar! Tot nu toe allemaal heel positief hè!!!

Helaas, ivm de lockdown/ maatregelen kan er niet meer in een sportschool getraind worden. Gelukkig hoort dat je niet te weerhouden om zelf niets te gaan doen..! Ik hoop snel weer in mijn vertrouwde knusse sportschool te kunnen trainen. Maar in de tussentijd, werk ik nog steeds elke dag aan mijn doel. Dit doe ik door middel van de WEERSTAND-BAND met bij behoorde E-book en de HEALY E-book.

GE WEL DIG!


Niks op of aan te merken, nogmaals GE WEL DIG.

Zolang jezelf met gedisciplineerd en gemotiveerd blijft, lukt het met je personal trainer op een (klein) afstandje ook op eigen kracht! Dat is iets wat Thais me in een van onze eerste lessen samen heeft geleerd. Niet stoppen, omdat ik er niet ben, of moe bent. Altijd door blijven gaan. Since i keep that in mind, lukt het mij een goed doorzettingsvermogen te hebben en naar mijn doel te blijven streven.

Ik raad daarom ook iedereen aan, zowel personal training te nemen, te werk te gaan met de weerstand-banden en de healty e-book!! Maak je dromen/ doelen werkelijkheid, samen met POWER FULL MIND AND BODY ❤️💪🏼.

Khaoula
10 maanden geleden

Ik gebruik de healthy e-book (voor afvallen) van powerful mind & body. Ik ben der heel erg blij mee, en vind het interessant en duidelijk.

Ik ben der blij mee omdat het erg uitgebreid is, er zit van alles in zoals: voeding, trainingen en over mindset. Stel dat je niet weet wat je moet eten ( heerlijke en makkelijke recepten!) of hoe je moet trainen ( staan welke oefeningen je kan doen, met voorbeelden erbij hoe je de oefeningen uit moet voeren! Dus perfect😍) kan je gelijk kijken in de healthy e-book. En wil je mooie dingen weten over mindset, ben je ook gelijk aan de goeie adres.

Doordat het zo uitgebreid is, zie je dat Thais alle tijd ervoor genomen heeft en dat het met alle aandacht, concentratie en met alle liefde is gemaakt om iemand te helpen.

Ik vind dat het e-book mooi gemaakt is, en wat ook erg leuk is, dat er tussendoor ook quotes erin zitten.

Als je moeite hebt met je trainingen, voeding of mindset dan raad ik je echt de healthy e-book van powerful mind & body aan. Het is het echt waard om te kopen. 💯

Imane
een jaar geleden

NOOIT OPGEVEN, JE BENT EEN STERKE VROUW EN JE KAN ALLES AAN!

dit waren jou eerste worden in een van me eerste pt trainingen. Dit is wat me altijd zal bij blijven. Nooit opgeven! Want daar was ik heel goed in. Je hebt zoveel tegenslagen gehad en toch bleef je uitkijken naar je doelen en ging je er vol tegen aan. Na al het harde werk kwamen jou eigen weerstandsbanden uit. De lessen waren al mega zwaar maar na de trainingen met deze banden kwam ik niet meer vooruit. Elke spiertje voel je extra hard branden😭 Ik voel me benen spontaan branden nu ik dit aan het typen ben😂 ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar je bent veel meer dan alleen een pt❣️ als ik er even doorheen zat dan kon jij er voor zorgen dat ik er de volgende dag weer tegen aan kan. Je bent een topper!! En niet te vergeten dankzij jou adviezen en trainingen ben ik 10 kilo kwijt! Ik verheug me op de volgende 10. Maar dat gaat zeker lukken met jou trainingen😘😘

Hayat
een jaar geleden

Thais bedankt voor vandaag💪🏻💪🏻 was weer heerlijk intensief!! Heb nu al zin in volgende week ( zal morgen wel anders piepen als de pijn begin te voelen 😅

Khadija
een jaar geleden

Voor iemand die absoluut niet van sporten houdt, blijf ik terugkomen bij PMB! De lessen zijn zeer professioneel en op niveau aangepast. Thais ziet of je meer aankunt en daagt je op een positieve manier uit. Als je denkt dat je niet meer kan, dan pusht Thais je er op een positieve manier doorheen. Er wordt ook goed op de techniek en houding gelet, wat zeer belangrijk en niet vanzelfsprekend is. Thais is meer dan een doorsnee persoonlijke trainster, mashaAllah. Moge Allah taa3ala je belonen voor hetgeen wat je doet en je risq vermeerderen. Ameen
Ik als sporthater ben blij dat ik een pakket heb genomen en sport met veel plezier bij PMB. De gezellige, sportieve en fijne sfeer draagt hier ook een bijdrage aan. Keep doing the good work!

Youssra
een jaar geleden

Hey schat
Ik heb gisteren de band uitgeprobeerd en wat ben ik er Super blij mee je voelt gwn wat je doet en dat werkt echt motiverend 😍😍

Hele goeie aanvulling op de lessen ook pfff heb nog steeds spierpijn maar super lekker ben heel blij met de trainingen je biedt echt passende trainingen aan en houdt rekening met klachten. Ik merk nu al verschil aan me lichaam. Thank youu 😍❤️

Zaineb
een jaar geleden

Dankzij de intensieve trainingen van Thais ben ik alweer 15 kilo kwijt geraakt. Van iemand die bijna niets deed aan sporten tot iemand die nu 3-4 keer per week sport en niet meer zonder kan. Ik ben sporten gek genoeg gewoon leuk gaan vinden. Ik wil PMB bedanken voor de zware intensieve reis die ik moest doorkomen om dichter bij mijn doel te komen. Thais let op je techniek , corrigeert je waar nodig en geeft een uitgebreide gerichte uitleg op de oefeningen die je doet. Ze zet zich voor 100 procent in om samen met jou je doel te behalen.

Ik had tijdens de trainingen vaak het probleem dat wanneer ik weerstandsbanden moest gebruiken ze meteen omhoog kruipen en rollen. Dit was vervelend en pijnlijk. Ik ben daarom erg gelukkig met de nieuwe weerstandsbanden, lekker stevig en het belangrijkste ze rollen niet van je benen. Dit voelt veel prettiger en is aangenamer trainen. Ze zien er ook nog eens cute uit 😍 love the design!

Lieve Thais, Thank you for everything and keep up the good work!♥️♥️!

Khaoula
een jaar geleden

De weerstand-banden van jou gaan heel de scène overnemen!!

De design is geweldig en prachtig, de kleuren etc! De materiaal vind ik helemaal goed!! Ze glijden NIET van je benen af, ze doen GEEN pijn, plus je kan ze wassen als ze vies worden.

En het belangrijkste de effect🤭🤭🤭🤭. Tijdens de oefeningen ga je dood v/d pijn, want ze pakken alle spiertjes mee van je billen en benen. Geen grap, echte killers maar ja alles voor die mooie, ronde, volle en strakkere billen toch. 😜😜

Nee maar echt, ze zijn echt goed en mooi. Geen ander weerstand-banden die er aan kan tippen. Je hebt je eigen ontwerp en materiaal bedacht, wie doet dat? Niemand. Goed bezig en op naar meer spullen die je zelf gaat bedenken en lanceren in shaa allah💪🏻❤️

Khaoula
een jaar geleden

Thais heeft mij vaak getraind en goed ook. Ik blijf maar terug bij haar komen, en dat wil al genoeg zeggen 🤭

Haar lessen zijn keihard en goed💪🏻. Ik had heel lang moeite met mijn gewicht, maar sinds Thais mij had getraind ben ik dankzij haar heel erg afgevallen. Ik trainde jaren om af te vallen, en bij Thais is het binnen 10 lessen gelukt. Ik ben nu al 11 kilo afgevallen dankzij haar trainingen en adviezen. Alles is ook strakker geworden, en de rondingen die ik al had zijn ook gebleven en zijn ook strakker en mooier geworden.

Thais is meer dan een Personal trainer! Ze denkt met je mee, ze pusht, motiveert en steunt je! Ze werkt aan je denkwijze, en geeft je adviezen. En ze let ook op je techniek zodat je geen blessures oploopt tijdens haar trainingen💯. Je ziet aan haar dat ze het met alle liefde doet, en dat is belangrijk 💪🏻

Wil je afvallen/aankomen op een gezonde manier? Wil je echt resultaten zien? Wil je een eerlijke en goeie personal trainer die eerlijke prijzen hanteert? Dan zou ik zeggen dat je hier bij PMB op het juiste adres bent. 💪🏻❤️

Asmae
een jaar geleden

Goede begeleiding bij PMB. Dit alles in een fijne sfeer en goede serieuze begeleiding.
Altijd op een zeer positieve manier stimuleert en de tijd neemt voor iedereen. Pmb let op je houding en de juiste techniek!
Nu genoeg motivatie om door te gaan en in beweging te blijven! De goede sfeer zorgt elke keer weer voor een gezellig uurtje sporten!!

Sohayla
een jaar geleden

Ik heb lang getwijfeld om een pakket aan te schaffen, maar ben uiteindelijk super blij dat ik er toch voor ben gegaan! Met als resultaat 5 kilo in tien lessen kwijt💪🏼

Je sport en voedingsschema zijn duidelijk en op maat gemaakt voor mij. Je hebt me duidelijk gemaakt dat ik veel te veel suikers in nam en echt moet minderen. Om uiteindelijk mijn doel te kunnen bereiken “plattere buik”. Ik heb je advies opgevolgd en merk duidelijk verschil “voel me fitter, buik is minder opgeblazen als voorheen en mijn vetrolletjes worden steeds iets kleiner😅
Verder focuste ik mij voorheen op het getal op de weegschaal, nu kijk ik meer naar mijn before en after foto’s. Vooral omdat ik ook veel krachttraining doe en ik dus meer spiermassa aan het opbouwen ben.

Je hebt enorm veel geduld gehad met mij, je doet iedere oefening voor, je corrigeert mij houding en let op aandachtspunten zodat ik niet de verkeerde houding aanleer, je herhaalt continu waar ik op moet letten en legt uit waar de oefening voor bedoeld is.
Je hebt een rustgevende stem, maar zodra je merkt dat ik niet 100% geef tijdens een oefening, zorg jij ervoor dat ik weer vol gas er tegenaan ga! Je pusht mij tot het uiterste en dat is precies de reden waarom ik een personal trainster heb genomen!

Ik bewonder je enorm Thais! Je bent echt een powervrouw, net bevallen en zoveel energie en kracht MasAllah.
Jij hebt mij geleerd dat balans in je voeding enorm belangerijk is, als je eet wees altijd bewust wat je eet en hoeveel je van alles naar binnen werkt. Ik probeer dit proces te zien als verandering binnen mijn leefstijl en niet als een tijdelijke afval race.

Ik wil je enorm bedanken voor je tijd en alle nieuwe kennis die je mij hebt meegegeven.

Ik wens je verder het allerbeste en veel geluk toe In Sha Allah ♥️♥️♥️ veel liefs van Sohayla